Alla inlägg den 2 juni 2015

Av hubbeshunddagis - 2 juni 2015 06:09

Precis som rubriken lyder är detta tre viktiga regler när man kommer till oss både för besökande och för våra dagis/pensionats gäster. Jag har fått frågan varför vi inte tar emot besök under hela dagarn eftersom det alltid är någon här och det beror på att efter kl 09:00 när dagens gäster är på plats har vi en genomgång där vi går igenom vilka gäster som är på besök idag och sen gör vi upp ett promenad schema samt bus/akitverings schema som vi sedan håller oss till för att alla vovvarna ska hinna få två promenader om dagen samt bus antingen ute eller inne och extra aktivering för den som behöver det just den dagen. Ingen dag är den andra lik, jo till grunden men idag kanske det är Messi som behöver lite egentid i aktiveringsrummet medans Sami är nöjd med att busa, i morgon kanske det är tvärt om. Men för att återgå till besökande så är det framför allt för hundarnas skull. Vi är ett litet dagis där besökarna hamnar i centrum när man kommer in i lokalen vilket gör att alla gästerna vill hälsa, ljudnivån går därför upp och det skapar stress och oro hos våra gäster. Därför är det viktigt att besöken är efter avtalad tid, oftast blir det på eftermiddagarna när många av gästerna har gått hem för dagen. När man kommer på besök så vill man ju ofta ha med sin egna hund och självklart får man det, men det är viktigt att alla vovvarna hålls kopplade när de lämnas/hämtas och är på besök. (Alla dagis/pensionats gäster samt besökande vovvar måste vara vaccinerade)

Nu när vi har fullt på dagiset de flesta dagarna i veckan är det ännu viktigare att tänka på att hunden måste vara kopplad när den lämnas/hämtas.

Att inte knacka på dörren är för att det knackningarna skickar en signal till hundarna som gör att de vill berätta för oss att det kommer någon, och då vill alla berätta detta. Öppna därför bara dörren och kom in så möter vi upp er vid grinden i hallen.

Det viktigaste för oss som jobbar på dagiset är att skapa en trygg, lugn och trivsam miljö för våra gäster, utan oro och stress.

För att besöka oss ring 0721-772299 eller mejla hubbeshunddagis@hotmail.com

För mer info om Hubbes Hunddagis besök gärna vår hemsida hubbeshunddagisab.com

Ni hittar oss även på Facebook och Instagram under Hubbeshunddagis

 

Söta flickan Alva

 

Kramiga killen Bentley

 

Bentley och Alice blev goda vänner under gårdagen

 

Bus med Romeo, Amigo, Alva och Bentley



Ovido - Quiz & Flashcards