Alla inlägg den 12 januari 2016

Av hubbeshunddagis - 12 januari 2016 11:57

Oj, va längesedan vi gjorde ett inlägg här på bloggen, men nu tyckte vi att det var dags igen. Så nu passar vi på medans våra fyrfota vänner får en välförtjänt vila efter promenader och aktiviteter så här står vi med lunchlådan i handen och ska försöka få till en liten uppdatering inför den kommande terminen.


Det är nästan alldelses precis ett år sedan vi började renoveringen utav hunddagiset för att kunna slå upp dörrarna den 2 mars 2015. Och vilket fantastiskt år vi haft tack vare alla er som gästar vårat dagis, heltid, deltid, enstaka dagar samt våra pensionatsgäster. Det är en ära att få ta hand om era bästa vänner och vi njuter varje sekund av våra arbetsdagar, vi kan faktiskt vara så ärliga och säga att vi har världens bästa jobb! Trotts tidiga mornar och långa dagar så skulle vi inte vilja byta detta mot något annat, vi får så otroligt mycket tillbaka varje dag och det är vi super tacksamma för!


Nu är det ett nytt år och det innebär nya möjligheter och vårt största mål och den dagliga strävan är att våra gäster ska ha den bästa möjliga omvårdnaden medans de besöker oss. Vi jobbar alltid för en lugn, trygg och harmonisk miljö och anpassar och hela tiden efter varje enskilld individ. Med det sagt har vi nu kommit in i lokalen här brevid och det är dags att börja renovera för att våra gäster ska få mer utrymme att röra sig på. Det kommer även att bli en helt ny entre och vi ser så otroligt mycket fram emot slutresultatet. Som ni kan se på bilderna nedan är det nu bara ett skal men målet är att vara klara till April och då kommer vi självklart att välkomna er alla till öppet hus.


Vi kommer i samband med att de nya lokalerna är klara att börja ha öppet för klocklippning 2 gånger i månaden samtidigt som man under dessa tider får möjlighet att besöka dagiset om man är intresserad av en plats på dagis eller pensionatet. Lite av våra nyheter vill vi hålla på tills det är klart men vi kan berätta att Michaela startat sin instruktörsutbildning och det innebär att vi på sikt kommer att kunna erbjuda er hundrelaterade kurser här på Hubbes. Hur kul som helst!


Vi önskar gamla som nya gäster en riktigt härlig start på 2016 och ser fram emot att dela ett nytt spännande år tillsammans med er!


   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards